Vibrerande ägg

Det vibrerande ägget är en sexleksak som blivit alltmer populärt och det med rätta då många förespråkare uttrycker att orgasmen intensifieras avsevärt vid användning av det vibrerande ägget. Det vibrerande ägget är anpassat för att kunna stimulera både klitoris och vagina men dess storlek möjliggör även stimuli i anus, vilket gör den till en sexleksak som passar både kvinnor och män.

Vibrator med eller utan sladd

Det finns många olika modeller av vibrerande ägg och utbudet är stort nog för att alla ska kunna finna en favorit. Du kan välja mellan vibrerande ägg med eller utan sladd, med en eller flera hastigheter/styrkor, i olika färger, storlekar och former. Ägg med sladd är kopplade till en kontroll där du själv eller din partner styr av och på funktionen och bestämmer styrkan i äggets vibrationer. De ägg som är sladdlösa fungerar på samma sätt med skillnaden att man använder sig av en fjärrkontroll istället, vilket gör den smidigare att använda tillsammans med sin partner. De sladdlösa äggen är helt klart den mer populära varianten, men kostar oftast lite mer, även om det inte skiljer nämnvärt i pris.

Använd vibrator tillsammans

Ägget fungerar givetvis bra att använda sig av på egen hand, men de sladdlösa varianterna är utomordentligt smidiga att använda i lekar tillsammans med sin partner. Eftersom att ägget styrs via en fjärrkontroll ges möjlighet att även använda ägget på offentliga platser och i mer känsliga sammanhang. Många användare gillar idén över att partnern ges full kontroll över njutningen och inte sällan används ägget i lekar som utspelar sig på allmänna platser, som på restaurangen eller i biosalongen.